Venco

Verfraaiing van uw gevel

Knapste van de straat

Maak van uw gevel de mooiste in de buurt. Want niets is zo leuk als uw huis dat eruit springt. Met sidings Eternit of sierpleister geeft u uw woning een persoonlijke toets. Bij Venco krijgt u een ruime keuze in verfraaiingswerkzaamheden, met hoogwaardig materiaal en een perfecte afwerking:

  • steenstrips voor een natuurlijke uitzicht
  • sierpleister in de kleur die u wenst
  • sidings in kunststof van het kwaliteitsmerk Eternit
  • geprofileerde metaalplaat voor een industriële look
  • diverse metselwerken.
  • Kunstleien in diverse kleuren

Gevelreiniging - Gevelrenovatie

Grondige reiniging van uw gevel

Uw oude gevel is nog in prima staat, maar heeft een opknapbeurt nodig? Venco maakt hem weer als nieuw. Met een zandstraaltechniek geven we hem zijn originele staat terug. Eens die er is, brengen we een bescherming aan tegen mos en andere vervuiling. Moeten we gevels uitslijpen en hervoegen? Ook dat zijn karweitjes die we met plezier voor u opknappen.


Venco: partner in gevelrestauratie, gevelrenovatie en gevelreiniging in Dendermonde-Grembergen-Oudegem-Schoonaarde-Hamme-Zele.

Professionele dienstverlening

Venco beschikt tevens over drie ploegen die elk over een eigen kraanwagen van 38 meter hoogte beschikken. Met meer dan dertig jaar ervaring bent u zeker van een perfecte oplevering binnen de afgesproken termijn.

Isolatiewerkzaamheden voor uw dak, zolder of gevel? Reinigen of verfraaien van uw woning?
Bel ons op 052 22 35 52
of 0475 27 41 84.

Venco

Venco, meer dan 30 jaar ervaring in gevelreiniging, gevelrestauratie, gevelrenovatie en gevelonderhoud in Dendermonde, Lebbeke, Hamme, Zele, Lokeren.